• MVO proces
 • LEAN manufacturing
 • Productie in Nederland
 • MVO proces
 • LEAN manufacturing
 • Productie in Nederland

Assemblage Betuwe

Assemblage en productie uitbesteden in de Betuwe

Voor al uw productie en assemblage in de Betuwe, bent u bij S.D.O. Werkt aan het juiste adres! Wij zijn dé zakelijke partner die u nodig heeft voor al uw outsourcing behoeften op het gebied van productie en assemblage. Wij zijn een gespecialiseerde en betrouwbare outsourcing partner, die op basis van MVO (maatschappelijk verantwoord ondernemen) werkzaam is.

Bij ons kunt u terecht voor bijvoorbeeld: machine, apparaten, producten en kabelboom assemblage en apparaten- en machinebouw in de Betuwe. Voor meer informatie over alle diensten leest u verder of neemt u direct contact met ons op!

Assemblage Betuwe

De Assemblagelijn van D.S.O. Werkt Betuwe

S.D.O. Werkt staat voor uw bedrijf in de Betuwe klaar

Het team van S.D.O. Werkt bestaat uit ruim 70 medewerkers. WIj werken op een MVO basis, daarmee creëren wij een duurzaam arbeidsmarkt met inzet van mensen met afstand tot het werkveld. Zo creëren wij voor iedereen nieuwe kansen. Deze werknemers zijn allemaal gespecialiseerd in machine- en apparaten assemblage, kabelboom en machine- en apparatenbouw. Bij S.D.O. Werkt rekent u altijd op de hoogst haalbare kwaliteit.

Interesse in een van onze diensten?

Neem dan contact met ons op

Uw complete assemblage of productie uitbesteden

Naast dat u bij S.D.O. Werkt terecht kunt voor al uw outsourcing, bent u bij ons ook aan het juiste adres voor het volledig optimalisering of inrichting van uw productieprocessen in de Betuwe. Onze zeer ervaren werknemers zijn gespecialiseerd in assemblage en productie van apparaten, machines en kabelboom. Dit zijn al onze diensten op een rij:

 • Machine assemblage
 • Apparaten assemblage
 • Producten assemblage
 • Kabelboom assemblage
 • Machinebouw
 • Apparatenbouw
 • Consultancy m.b.t. procesinrichting en -verbetering

Voor al uw outsourcing behoeften in de Betuwe

S.D.O. Werkt besteedt veel aandacht aan het hebben van een betrouwbare planning en levertijden. Wij hebben topkwaliteit hoog in het vaandel staan en daarom zijn wij dé zakelijke partner die u nodig heeft voor al uw outsourcing behoeften in de Betuwe. Wij besteden niet alleen veel aandacht aan MVO, wij werken namelijk ook op basis van lean management. Daardoor zetten wij al onze productieprocessen efficiënt in, met aandacht voor duurzaamheid. Zo wordt er in onze processen minimaal verspild aan mankracht, tijd en materiaal. Of u nu kiest voor de productie van machine- of apparatenbouw, of het uitbesteden van uw assemblage. Bij ons rekent u altijd op topkwaliteit!

Assemblagelijn voor bedrijven Betuwe

Ruim 25 jaar ervaring in productie en assemblage

S.D.O. Werkt heeft al ruim 25 jaar ervaring als specialist in productie uitbesteding, productieverbetering, assemblage en consultancy. Daarnaast zijn wij als consultant ook actief op het gebied van lean manufacturing, supply chain management en (productie)logistiek. Op onze website vindt u alle informatie over al onze diensten. Mocht u meer informatie of advies willen, dan kunt u contact opnemen met één van onze medewerkers. Wij helpen u graag verder!

Advies nodig?

Wilt u uw productie en assemblage in de Betuwe laten uitbesteden, maar heeft u eerst advies nodig? Dan kunt u telefonisch contact opnemen via info@sdowerktede.nl voor meer informatie, of bel ons via 0316 241 430 (Beek) of 0342 436 890 (Barneveld). Onze enthousiaste medewerkers helpen u graag verder!

  Meer informatie of heeft u vragen?
  Vul het onderstaande formulier in, dan nemen wij contact met u op.