• MVO proces
 • LEAN manufacturing
 • Productie in Nederland
 • MVO proces
 • LEAN manufacturing
 • Productie in Nederland

Assemblage

Uw producten MVO geproduceerd

Op zoek naar maatschappelijk verantwoorde assemblage van uw product of apparaat? S.D.O. Werkt is uw betrouwbare partner voor al uw MVO geproduceerde producten. Wij assembleren uw apparaat of product in serie, door de inzet van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Met ons team van 70 assemblagemedewerkers produceren wij de meest uiteenlopende producten voor verschillende branches. Dit kunnen complete producten en apparaten zijn voor klanten die om strategische redenen geen eigen productie of fabriek hebben. Maar bijvoorbeeld ook modules of delen van machines, kabelbomen en besturingskasten kunnen wij aan de productielocatie van onze klanten toeleveren.

MVO laten produceren door D.S.O. Werkt

De Assemblagelijn van D.S.O. Werkt

Een eigen assemblagelijn

Voor alle producten die wij voor onze klanten assembleren, ontwerpen wij vooraf een eigen assemblagelijn of -cel. De principes van lean en jobcarving zijn hiervoor belangrijke uitgangspunten, waarmee we efficiënt en overzichtelijk werken. Dit levert een betrouwbare planning en levertijd op, waarmee we de gevraagde kwaliteit kunnen waarborgen. Onze medewerkers zijn hierdoor breed inzetbaar, van eenvoudige assemblage tot complexe machinebouw. Wij focussen ons op repeterende assemblage van producten. Voor onze klanten creëren wij hiermee het gevoel van een eigen interne afdeling, en dat is precies de vorm van samenwerking waar wij naar streven.

Interesse in een van onze diensten?

Neem dan contact met ons op

Onze consultancy service

Heeft u behoefte aan meer ondersteuning in het opzetten van uw assemblagelijn of -cel? Met onze intern aanwezige kennis van (productie)logistiek, lean manufacturing en supply chain management kunnen wij u als klant volledig ontzorgen met onze consultancy service. Wij denken mee in het ontwerp van een sterke complete keten voor de producten die wij voor onze klanten assembleren.

Assemblagelijn voor bedrijven

Onze meerwaarden en doelgroepen

Wat zijn onze meerwaarden, en welke doelgroepen zijn hiermee geholpen? Hieronder volgt een overzicht:

 • Medewerkers hebben ondanks hun afstand tot de arbeidsmarkt een baan waarin ze gewaardeerd worden en passend werk hebben, waarin ze zich ontwikkelen en mee kunnen doen met onze samenleving. Wij kijken per persoon waar de lat ligt en helpen hiernaartoe te ontwikkelen via interne opleiding.
 • Klanten kunnen zich volledig op de eigen kernactiviteiten richten. Wij voeren de taak van productie en assemblage voor hen uit – dat is namelijk onze kernactiviteit. S.D.O. Werkt is goed georganiseerd, waardoor klanten gegarandeerd zijn van een betrouwbare levertijd en kwaliteit. Alles wordt in Nederland geproduceerd op maatschappelijk verantwoorde wijze, tegen een vast kostprijs per product.
 • Voor gemeenten biedt S.D.O. Werkt een plek waar mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt worden ontwikkeld en optimaal kunnen meedoen in de maatschappij.
 • Voor leerlingen in het praktijkonderwijs zijn wij een stageplek waar wij aandacht voor leerlingen hebben die in andere bedrijven (nog) niet mee kunnen komen. Hiervoor zijn wij ook een SBB-erkend leerbedrijf.
 • In de maatschappij dragen we samen met onze klanten een steentje bij in de uitvoering van de Participatiewet: onze klanten krijgen hun product geproduceerd, terwijl onze medewerkers de kans hebben om mee te doen op de arbeidsmarkt én in de maatschappij.

Direct advies

Heeft u zelf behoefte aan direct advies of aan een van onze andere diensten? Neem dan telefonisch contact met ons op via 0316 241 430, of mail naar info@sdowerkt.nl voor meer informatie.

  Meer informatie of heeft u vragen?
  Vul het onderstaande formulier in, dan nemen wij contact met u op.