• MVO proces
 • LEAN manufacturing
 • Productie in Nederland
 • MVO proces
 • LEAN manufacturing
 • Productie in Nederland

Assemblage Gelderland

Assemblage of productie uitbesteden in Gelderland

Bent u op zoek naar een bedrijf in Gelderland, waaraan u uw assemblage of productie kunt uitbesteden? Dan is S.D.O. Werkt dé specialist die u nodig heeft! Wij zijn expert in productie- en assemblagewerk en bij ons kunt u terecht voor machine, apparaten, producten en kabelboom assemblage, maar ook voor machine- en apparatenbouw.

Wij werken op basis van MVO (maatschappelijk verantwoord ondernemen), met inzet van medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt. Zo dragen wij bij aan duurzame arbeid in heel Nederland.

Assemblage Gelderland

De Assemblagelijn van D.S.O. Werkt Gelderland

Wij staan voor u klaar

Zodra u kiest voor S.D.O. Werkt als uw outsourcing partner, dan staan onze 70 zeer ervaren assemblagemedewerkers voor u klaar in Gelderland. Onze medewerkers werken op MVO basis en zijn onder andere gespecialiseerd in machine- en producten assemblage. Zij assembleren alle producten voor de klanten die hun assemblage en productie in Gelderland bij S.D.O. Werkt laten uitbesteden. Wilt u weten wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op.

Interesse in een van onze diensten?

Neem dan contact met ons op

Uw volledige productie of assemblage uitbesteden

CDO Werkt specialiseert zich in repeterende assemblage, van losse modules tot machines. U kunt bij ons uw volledige productie en assemblage in Gelderland aan ons uitbesteden. Bij ons kunt u terecht voor de volgende diensten:

 • Machine assemblage
 • Apparaten assemblage
 • Producten assemblage
 • Kabelboom assemblage
 • Machinebouw
 • Apparatenbouw
 • Consultancy op het gebied van procesinrichting en -verbetering

Expertise in lean manufacturing

Zoekt u een outsourcing partner die ook expertise heeft in lean manufacturing? Dan bent u bij S.D.O. Werkt op de juiste plek. U kunt gerust al uw assemblage of productie uitbesteding aan ons overlaten. Wij werken met medewerkers die zijn ingezet op een MVO basis, en onze processen zijn gebaseerd op lean manufacturing en jobcarving. Hiermee rekent u op een uiterst efficiënte productielijn met betrouwbare levertijden en planningen. Wij werken met minimale verspilling van mankracht, materiaal en tijd. Wanneer u kiest voor S.D.O. Werkt, dan levert het productie uitbesteden van uw apparaten- of machinebouw in Gelderland u vele voordelen op.

Assemblagelijn voor bedrijven Gelderland

Al jaren dé specialist in productie outsourcing

S.D.O. Werkt is al ruim 25 jaar actief als dé specialist in productie outsourcing in Gelderland. Wij dé outsource specialist die u zoekt! Wij zijn tevens ook werkzaam als consultant op het gebied van assemblage, productie-inrichting en procesverbetering. Naast dat wij uw helpen met outsourcing, kunt u ook bij ons terecht voor supply chain management, (productie)logistiek en lean manufacturing. U kunt altijd met ons contact opnemen voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Neem direct contact met ons op

Wilt u ook uw productie of assemblage uitbesteden in Gelderland? Neem dan vandaag nog contact op met S.D.O. Werkt! Wij kijken samen met u wat onze outsourcing diensten voor uw bedrijf kunnen betekenen. U kunt ons telefonisch bereiken via 0316 241 430 (Beek) of 0342 436 890 (Barneveld), of stuur een mail naar info@sdowerktede.nl.

  Meer informatie of heeft u vragen?
  Vul het onderstaande formulier in, dan nemen wij contact met u op.