• MVO proces
  • LEAN manufacturing
  • Productie in Nederland
  • MVO proces
  • LEAN manufacturing
  • Productie in Nederland

Stofferen voor bedrijven

Stofferen van meubelen op topniveau

Bent u op zoek naar een producent die de stoffering van uw meubelen op topniveau realiseert? S.D.O. Werkt is uw betrouwbare partner voor al uw meubelbouw en stoffering op een hoog niveau. Wij zijn gewend om hoge kwaliteit te leveren, en bij ons wordt uw meubelontwerp een topproduct om trots op te zijn!

In onze stoffeerderij werken wij met ervaren allround stoffeerders en stikkers. Ons team is gewend om zowel seriematig meubels te stofferen in het hoge segment, als het uitvoeren van eenmalige stofferingen, zoals het herstofferen van meubels en caravan- en bootinterieurs. De verschillende specialisten in ons team vullen elkaar aan en dit maakt hen tot een sterke en creatieve eenheid die aan vakkennis nooit tekort komt. Voor de seriematige stofferingen hebben wij onze productieprocessen middels de principes van lean manufacturing ingericht, inclusief alle administratie en planning. Hierdoor kunnen wij onze klanten een constant hoog kwaliteitsniveau bieden, en daarnaast betrouwbare en zeer korte levertijden garanderen. S.D.O. Werkt is lid van CBM.

Meubels stofferen bedrijven

Stofferen van meubels voor bedrijven

Productie van banken en fauteuils

Voor een aantal vooraanstaande meubelmerken in Nederland is S.D.O. Werkt verantwoordelijk voor de productie van banken en fauteuils, waarmee wij een belangrijk deel van hun collectie produceren. Hierbij zitten ook meubels die per eindgebruiker volledig op maat worden geproduceerd. Doordat wij ons productieproces op basis van de principes van lean manufacturing hebben ingericht, kan iedere order exact de juiste route volgen, en kan zonder verspilling het ene type meubel direct na het andere in deze lijn gebouwd worden.

Interesse in een van onze diensten?

Neem dan contact met ons op

Reparatie en herstoffering van meubels

Voor bedrijven voeren wij de reparatie en herstoffering van meubilair uit. Dit kan gaan om mechanische reparaties, maar veelal ook om vervanging van binnenmateriaal en stoffering. Een meubel wordt zo in een nieuw jasje gestoken, en kan nog weer jaren mee. Wilt u het interieur van uw restaurant, kantoor of andere (bedrijfs)locatie een nieuw gezicht geven? Een nieuwe stoffering van uw meubels kan dan een goede oplossing zijn. Daarnaast kunnen wij dit ook realiseren voor caravans, boten en tuinmeubilair.

Meubels laten stofferen

Ontwikkeling van nieuwe modellen meubels

Een ander aspect dat door ons veelzijdige team kan worden uitgevoerd, is de ontwikkeling en productie van nieuwe modellen meubels. Hierbij kunnen we onze kennis van stoffering al direct vanaf het begin in uw meubel meenemen, waardoor er een meubel ontstaat dat naast kwalitatief ook nog eens efficiënt te produceren is.

Meubelstoffering

Bent u benieuwd naar onze diensten op het gebied van meubelstoffering op maat? Voor meer informatie neemt u telefonisch contact met ons op via 0316 241 430, of mail naar info@sdowerkt.nl.

Werkgebied

Wij zijn vooral actief in Gelderland, Amersfoort, Ede, Doetinchem, Betuwe, Barneveld, Nijmegen, Arnhem en Apeldoorn

    Meer informatie of heeft u vragen?
    Vul het onderstaande formulier in, dan nemen wij contact met u op.