• MVO proces
  • LEAN manufacturing
  • Productie in Nederland
  • MVO proces
  • LEAN manufacturing
  • Productie in Nederland

Meubelstoffeerderij Nijmegen

Meubelstoffeerderij voor bedrijven in Nijmegen

Voor een aantal vooraanstaande meubelmerken in Nederland is S.D.O. Werkt verantwoordelijk voor de productie van banken en fauteuils, waarmee wij een belangrijk deel van hun collectie produceren.

Bij S.D.O. Werkt vindt u een meubelstoffeerderij die productiewerk levert voor bedrijven in Nijmegen. Wij zorgen voor al uw meubelbouw, meubelstoffering en -renovatie op hoog niveau en ontzorgen daarmee uw bedrijf.

Onze goederen zijn van de hoogste kwaliteit en worden MVO geproduceerd tegen een zeer lage kostprijs.

Meubels stofferen S.D.O. Werkt Nijmegen

Productie van banken en fauteuils Nijmegen

In onze zitmeubelstoffeerderij vindt u ons zeer ervaren team van allround stoffeerders en stikkers, dat bekend is met de productie en renovatie van meubelstukken in het hogere segment. Onze specialisten zijn bekwaam in het stofferen en bouwen van nieuwe meubels alsook in het herstofferen van caravan- en bootinterieurs. Bedrijven in en rond Nijmegen kunnen bij ons terecht voor onze diensten. Ons team van specialisten vult elkaar in ieder opzicht aan en zorgt gezamenlijk voor een grote vakkennis, wat het hoge kwaliteitsniveau van onze meubelstoffeerderij uitstekend ten goede komt.

Interesse in een van onze diensten?

Neem dan contact met ons op

Voor al uw productie en reparaties in Nijmegen

Onze meubelstoffeerderij in Nijmegen houdt zich bezig met zowel de productie als reparaties voor bedrijven in Nijmegen. S.D.O. Werkt is bovendien ook verantwoordelijk voor delen van de collecties van een aantal vooraanstaande meubelmerken in Nederland: een deel van deze collecties, waaronder banken en fauteuils, worden door onze werknemers geproduceerd. Dit geldt voor zowel standaard serieproducten als voor meubelstukken op maat.

Daarnaast voeren wij in onze meubelstoffeerderij voor bedrijven in en rond Nijmegen verschillende soorten reparaties en herstofferingen uit. Het kan hierbij gaan om technische en mechanische reparaties, maar ook om complete stofferingen of de vervanging van binnenmateriaal. Uw meubelstuk gaat na renovatie nog jarenlang mee, maakt de aanblik van uw bedrijfsinterieur weer geheel als nieuw.

Ook voor een nieuw ontwerp

Heeft u geen meubelrenovatie nodig, maar wilt u juist gaan voor een nieuw ontwerp? Ook dan kunt u bij S.D.O. Werkt terecht voor de diensten van onze meubelstoffeerderij. Ons kundige team is ervaren, veelzijdig en breed gespecialiseerd. Ook zijn onze medewerkers bekwaam in zowel serieproductie als de productie van individuele meubelstukken op maat. Dankzij ons principe van lean manufacturing wordt ieder meubelstuk efficiënt en zonder enige vorm van verspilling gebouwd. Welke dienst u ook van ons afneemt, onze meubelstoffeerderij produceert uw nieuwe en vernieuwde producten voor alle bedrijven in Nijmegen.

Meubelstoffeerderij Nijmegen

Bel of mail voor een vrijblijvend gesprek

Is uw bedrijf in Nijmegen toe aan een herstoffering of interieurrenovatie? Bel of mail ons voor een geheel vrijblijvend gesprek en bekijk wat onze diensten voor u kunnen betekenen. U bereikt ons telefonisch per 0316 241 430 (Beek) of 0342 436 890 (Barneveld), of stuur een mail naar info@sdowerktede.nl.

    Meer informatie of heeft u vragen?
    Vul het onderstaande formulier in, dan nemen wij contact met u op.