• MVO proces
  • LEAN manufacturing
  • Productie in Nederland
  • MVO proces
  • LEAN manufacturing
  • Productie in Nederland

Meubelstoffeerderij Arnhem

Meubelstoffeerderij voor bedrijven in Arnhem

Voor een aantal vooraanstaande meubelmerken in Nederland is S.D.O. Werkt verantwoordelijk voor de productie van banken en fauteuils, waarmee wij een belangrijk deel van hun collectie produceren.

Onze meubelstoffeerderij staat klaar voor alle bedrijven in Arnhem voor een herstoffering of de bouw van nieuwe meubelstukken. S.D.O. Werkt ontzorgt uw bedrijf en verzorgt al uw meubelbouw en stoffering op hoog niveau en van de hoogste kwaliteit.

Daarnaast worden al onze goederen MVO geproduceerd tegen een lage kostprijs.

Meubels stofferen S.D.O. Werkt Arnhem

Productie van banken en fauteuils Arnhem

Onze (zit)meubelstoffeerderij wordt bemand door een ervaren team van allround stoffeerders en stikkers, dat gewend is aan productie en renovatie in het hoge segment. Onze werknemers zijn zowel bekwaam in het uitvoeren van de stoffering en bouw van meubels, als in het herstofferen van caravan- en bootinterieurs. Dit geldt voor bedrijven in heel Arnhem. De vele specialismen van onze teamleden vullen elkaar uitstekend aan en zorgen voor een goede vakkennis, wat ons hoge kwaliteitsniveau ten goede komt.

Interesse in een van onze diensten?

Neem dan contact met ons op

Productie en reparatie in Arnhem

Onze meubelstoffeerderij is bekwaam in zowel de productie als de reparatie van meubelstukken voor uw bedrijf in Arnhem. S.D.O. Werkt is zelfs verantwoordelijk voor de productie van delen van de collecties van enkele vooraanstaande meubelmerken in Nederland. Wij produceren onder andere banken en fauteuils, zowel in standaard productieformaten als geheel op maat. Ook voeren wij in onze meubelmakerij voor bedrijven in Arnhem reparaties en herstofferingen uit.

Het kan hierbij gaan om mechanische en technische reparaties, maar ook om het vervangen van binnenmateriaal of de gehele stoffering. Zo gaat uw meubel na renovatie nog jaren mee, en zal uw bedrijfsinterieur er nog lang piekfijn en als nieuw uitzien.

Ook voor nieuwe ontwerpen

Naast stoffering, bouw en renovatie van uw bedrijfsinterieur, kunt u bij S.D.O. Werkt ook terecht voor compleet nieuwe ontwerpen voor uw meubelstukken. Ons veelzijdige team is kundig en ervaren, zowel op het gebied van serieproductie als het ontwerpen van geheel nieuwe meubels op maat. Onze meubelstoffeerderij levert alle nieuwe en vernieuwde producten die besteld worden voor en door bedrijven in Arnhem.

Onze productieprocessen zijn gebaseerd op het principe van lean manufacturing, waardoor ieder type meubel kundig en efficiënt gebouwd kan worden, wat de vorm ook is.

Stofferen van meubels door S.D.O. Werkt Arnhem

Meubelstoffeerderij direct inhuren voor uw bedrijf

Is het interieur van uw bedrijf in Arnhem toe aan een renovatie? De diensten van onze meubelstoffeerderij kunt u eenvoudig direct inhuren via onze website. Voor informatie en een geheel vrijblijvend gesprek kunt u mailen naar info@sdowerktede.nl, of telefonisch contact opnemen via 0316 241 430 (Beek) of 0342 436 890 (Barneveld).

    Meer informatie of heeft u vragen?
    Vul het onderstaande formulier in, dan nemen wij contact met u op.