• MVO proces
  • LEAN manufacturing
  • Productie in Nederland
  • MVO proces
  • LEAN manufacturing
  • Productie in Nederland

Meubelstoffeerderij Amersfoort

Meubelstoffeerderij voor bedrijven in Amersfoort

Voor een aantal vooraanstaande meubelmerken in Nederland is S.D.O. Werkt verantwoordelijk voor de productie van banken en fauteuils, waarmee wij een belangrijk deel van hun collectie produceren.

De meubelstoffeerderij van S.D.O. Werkt staat klaar voor alle bedrijven in Amersfoort die toe zijn aan nieuwe meubels of een herstoffering. Wij ontzorgen uw bedrijf en nemen al uw wensen voor (her)stoffering of nieuwe meubelstukken serieus.

Wij voeren zowel herstofferingen als de productie van nieuwe meubels uit, op MVO-basis en tegen een lage kostprijs.

Meubels stofferen S.D.O. Werkt Amersfoort

Productie van banken en fauteuils Amersfoort

Onze (zit)meubelstoffeerderij bestaat uit een volwaardig en veelzijdig team van ervaren stoffeerders en stikkers, dat al jaren opereert in het hogere segment. Onze medewerkers zijn bekwaam in de bouw en stoffering van meubels, maar ook in het stofferen en herstofferen van bijvoorbeeld caravan- en bootmeubels. Onze meubelstoffeerderij staat klaar voor voor bedrijven in Amersfoort en beschikt over een brede vakkennis, wat ons hoge kwaliteitsniveau ten goede komt.

Interesse in een van onze diensten?

Neem dan contact met ons op

Reparaties en productie in Amersfoort

Bent u voor uw bedrijf in Amersfoort op zoek naar een meubelstoffeerderij voor al uw reparaties en productie van meubels? U hoeft niet verder te kijken. S.D.O. Werkt levert al jaren hoge kwaliteit en is zelfs betrokken bij de meubelproductie van een aantal vooraanstaande meubelmerken in Nederland. Onze medewerkers dragen bij aan delen van deze collecties, waaronder banken en fauteuils in zowel standaard- als speciale maten.

Daarnaast voeren wij in onze meubelstoffeerderij, voor bedrijven in heel Amersfoort, diverse soorten reparaties en (her)stofferingen uit. Dit kunnen mechanische reparaties zijn, de vervanging van materialen of een geheel nieuwe stoffering. Uw meubelstukken gaan na herstoffering nog jaren mee en uw bedrijfsinterieur kan er weer voor een lange tijd tegenaan.

Ook voor bouw en ontwerp

Behalve de meubelstoffering en -renovatie voor bedrijven in Amersfoort, zorgt onze meubelstoffeerderij ook voor de bouw en het ontwerp van uw meubelen. Ons team van medewerkers is veelzijdig en kundig, zowel op het gebied van serieproductie als het ontwerpen van volledig nieuwe meubels op maat. S.D.O. Werkt levert nieuwe en vernieuwde meubels voor bedrijven. Wij opereren op basis van het lean manufacturing principe, waardoor ieder type meubel efficiënt en kundig kan worden gebouwd in onze meubelstoffeerderij.

Stofferen van meubels door S.D.O. Werkt Amersfoort

Maak direct kennis met S.D.O. Werkt

Is het interieur van uw bedrijf ook toe aan een vernieuwing? Onze meubelstoffeerderij staat klaar voor alle bedrijven in Amersfoort. Maak direct kennis door een bericht te sturen naar info@sdowerktede.nl, of bel met 0316 241 430 (Beek) of 0342 436 890 (Barneveld).

    Meer informatie of heeft u vragen?
    Vul het onderstaande formulier in, dan nemen wij contact met u op.