• MVO proces
  • LEAN manufacturing
  • Productie in Nederland
  • MVO proces
  • LEAN manufacturing
  • Productie in Nederland

Industriële stoffeerderij

Onze industriële stoffeerderij

Voor een aantal vooraanstaande meubelmerken in Nederland is S.D.O. Werkt verantwoordelijk voor de productie van banken en fauteuils, waarmee wij een belangrijk deel van hun collectie produceren.S.D.O. Werkt levert kwaliteit. Ons ervaren team van stoffeerders staat graag klaar voor uw bedrijf en levert een constant hoog kwaliteitsniveau op het gebied van meubelbouw, meubelrenovatie, (her)stoffering en meer. S.D.O. Werkt beschikt over ruim 25 jaar ervaring en een brede vakkennis met betrekking tot logistieke- en productieprocessen. Wij ontzorgen uw bedrijf, zodat u zich kunt richten op uw eigen kerntaken. Onze medewerkers worden ingezet op basis van maatschappelijk verantwoord ondernemen, en leveren zo duurzame arbeid tegen een lage kostprijs. Voor meer informatie en een vrijblijvend gesprek kunt u eenvoudig contact met ons opnemen. S.D.O. Werkt is lid van CBM.

Industriële stoffeerderij

Renovatie en (her)stoffering

Is het interieur van uw restaurant, kantoor of andere bedrijfslocatie toe aan een hernieuwde uitstraling? Dan is een renovatie of (her)stoffering van uw meubels door onze industriële stoffeerderij wellicht een oplossing. Hierbij kan het gaan om slechts de vervanging van binnenmateriaal of juist een volledige herstoffering, maar ook om een grondige renovatie in de vorm van mechanische of technische reparaties. Welke optie u ook nodig zult hebben, met een behandeling in onze meubelstoffeerderij worden al uw meubels in een nieuw jasje gestoken en kunnen ze weer jaren mee! Wilt u meer informatie over de verschillende renovatie-opties die S.D.O. Werkt kan bieden? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

industriele Meubels stofferen S.D.O. Werkt

Meubelstukken naar eigen ontwerp

Niet alleen voor een renovatie of herstoffering van uw bedrijfsmeubels bent u bij ons aan het juiste adres. Bij S.D.O. Werkt kunt u ook terecht voor de productie van geheel nieuwe meubelstukken naar nieuw of eigen ontwerp. De medewerkers van onze industriële stoffeerderij zijn bekend met zowel de serieproductie als met het ontwerpen en bouwen van individuele meubelstukken op maat. Dankzij ons principe van lean manufacturing verlopen ook deze productieprocessen vlot, efficiënt en met minimale verspilling. Door onze kennis en ervaring op het gebied van stoffering die wij meenemen in ieder ontwerp, kunt u altijd rekenen op producten van topkwaliteit.

Interesse in een van onze diensten?

Neem dan contact met ons op

Uw voordelen als zakelijke klant

Wilt u beginnen met maatschappelijk verantwoord ondernemen? Een partnerschap met S.D.O. Werkt levert u als zakelijke klant vele voordelen op. Zo kunt u zich na het uitbesteden van uw productielijn volledig focussen op de eigen kerntaken van uw bedrijf, wat uw algehele resultaten ten goede zal komen. S.D.O. Werkt ontzorgt u, want dat is namelijk onze kerntaak. Wij hebben een goed georganiseerde onderneming en een brede kennis in huis op het gebied van productie, procesinrichting en logistieke planning. Daarnaast gaat u met een partnerschap met S.D.O. Werkt een duurzame activiteit aan in de vorm van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen, en draagt u tegen een lage kostprijs bij aan duurzame arbeid in Nederland.

Een veelzijdig en breed gespecialiseerd team

De medewerkers van onze industriële stoffeerderij vormen een veelzijdig, creatief en breed gespecialiseerd team van ervaren allround stoffeerders en stikkers. Zij zijn vertrouwd met het produceren en renoveren van meubelstukken in hoge segmenten en leveren topkwaliteit, of het nu gaat om de (her)stoffering, renovatie of om het ontwerp en de bouw van meubelstukken. Zij zijn ervaren in zowel de productie en stoffering van seriematige meubelstukken als in individuele ontwerpen op maat. Bovendien dragen zij bij aan een belangrijk deel van de collectie van een aantal vooraanstaande meubelmerken in Nederland.

Naast het renoveren, stofferen en produceren van verschillende soorten meubels, is ons veelzijdige team ook bekwaam in het (her)stofferen van het interieur van caravans en boten. Onze bekwame medewerkers staan altijd voor u klaar en beschikken dankzij verschillende specialisten over een grote gezamenlijke vakkennis. Deze veelzijdige vakkennis is terug te zien in het hoge kwaliteitsniveau van onze geproduceerde goederen.

Maatschappelijk verantwoord concept

Wilt u uw bedrijf graag verrijken met een maatschappelijk verantwoord concept? S.D.O. Werkt is uw betrouwbare partner op het gebied van productie-inrichting met de inzet van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Alle productieprocessen in onze industriële meubelstoffeerderij zijn hierop ingericht. Per werknemer wordt er gekeken waar de lat ligt en hoe hij of zij zich hierin zal ontwikkelen door middel van interne opleiding. Op deze manier hebben onze medewerkers een baan waarin zij passend werk uitoefenen, hierin gewaardeerd worden en zo volwaardig meedoen aan de maatschappij. Door dit maatschappelijk verantwoord concept te mengen met een duidelijk winstoogmerk, creëert S.D.O. Werkt een duurzame en winstgevende beweging, waarbij diverse werkzaamheden in Nederland tegen een laag tarief kunnen worden uitgevoerd.

 industrieel Productie van banken en fauteuils

Onze overige diensten

Heeft uw bedrijf behoefte aan meer dan een samenwerking met onze industriële stoffeerderij? Bekijk ook eens onze overige diensten op onze website. Naast de bouw, stoffering en en renovatie van uw bedrijfsmeubels richten wij ook productielijnen in voor de assemblage van producten, apparaten en machines, en bieden wij advies als consultant op het gebied van productieprocessen en lean manufacturing. Voor meer informatie hierover kunt u contact met ons opnemen of de desbetreffende pagina’s bekijken op onze website.

Neem contact op voor meer informatie

Bent u benieuwd geworden naar wat onze industriële meubelstoffeerderij voor uw bedrijf kan betekenen? Neem dan direct contact met ons op voor meer informatie en een vrijblijvend gesprek. U kunt ons telefonisch bereiken via 0316 241 430, of stuur een mail naar info@sdowerktede.nl.

    Meer informatie of heeft u vragen?
    Vul het onderstaande formulier in, dan nemen wij contact met u op.