• MVO proces
  • LEAN manufacturing
  • Productie in Nederland
  • MVO proces
  • LEAN manufacturing
  • Productie in Nederland

Meubelstoffeerderij Ede

Meubelstoffeerderij voor bedrijven in Ede

Voor een aantal vooraanstaande meubelmerken in Nederland is S.D.O. Werkt verantwoordelijk voor de productie van banken en fauteuils, waarmee wij een belangrijk deel van hun collectie produceren.

De meubelstoffeerderij van S.D.O. Werkt voert stofferingen uit voor bedrijven in heel Ede. Wij leveren al uw productie- en renovatiewerk, samen met al uw stofferingen en de bouw van nieuwe meubels.

Wij produceren op hoog niveau tegen een lage kostprijs, en leveren MVO geproduceerde goederen gemaakt in Nederland.

Meubels stofferen S.D.O. Werkt Ede

Productie van banken en fauteuils Ede

Bij S.D.O. Werkt wordt onze (zit)meubelstoffeerderij bemand door een divers en ervaren team van allround stikkers en stoffeerders. Zij hebben ruime ervaring met het renoveren en produceren van vele soorten meubelstukken in het hogere segment, en zijn bekwaam in het stofferen van bijvoorbeeld caravan- en bootinterieurs. Ook bouwen en stofferen zij nieuwe meubels. Ons team van specialisten vult elkaar in ieder opzicht aan en beschikt over een uitstekende vakkennis, wat het hoge kwaliteitsniveau van onze meubelstoffeerderij ten goede komt. Onze diensten zijn beschikbaar voor bedrijven in heel Ede.

Interesse in een van onze diensten?

Neem dan contact met ons op

Voor productie en reparaties in Ede

Onze meubelstoffeerderij houdt zich bezig met de productie, stoffering en reparatie van meubels voor alle bedrijven in Ede. Bovendien zijn onze medewerkers gedeeltelijk verantwoordelijk voor de collecties van een aantal vooraanstaande meubelmerken in Nederland. Zij produceren hiervoor onder meer banken en fauteuils, zowel serieproducten als individuele meubelstukken op maat.

In onze meubelstoffeerderij verrichten wij voor bedrijven in Ede verschillende soorten herstofferingen en renovaties. Denk hierbij aan mechanische of technische reparaties, maar ook aan de vervanging van binnenmateriaal of volledige stofferingen. Uw meubelstukken gaan na renovatie van onze hand nog jaren mee, en geven uw bedrijfsinterieur weer een nieuwe, frisse aanblik.

Ook voor uw nieuwe ontwerpen

Ook voor nieuwe ontwerpen voor uw bedrijfsmeubelen kunt u terecht bij onze zitmeubelstoffeerderij. Deze nieuwe ontwerpen worden worden door ons gemaakt en geproduceerd, voor alle bedrijven in Ede. Onze medewerkers vormen een ervaren, veelzijdig en breed gespecialiseerd team en zijn bekwaam in het produceren, renoveren en stofferen van meubels.

Dit geldt voor zowel serieproducties als voor nieuwe ontwerpen op maat. In al onze processen volgen wij het principe van lean manufacturing, waarmee ons productieproces efficiënt en met minimale verspilling verloopt. Onze meubelstoffeerderij ontzorgt en produceert alle nieuwe en vernieuwde meubelstukken die zijn bestemd voor bedrijven in Ede.

Stofferen van meubels door S.D.O. Werkt Ede

Bel ons voor een vrijblijvend gesprek

Wilt u weten wat onze meubelstoffeerderij kan betekenen voor uw bedrijf in Ede? Bel of mail ons dan voor een vrijblijvend gesprek. De medewerkers van S.D.O. werkt staan klaar voor al uw stofferings- en meubelrenovatiewerk. U kunt ons telefonisch bereiken op 0316 241 430 (Beek) of 0342 436 890 (Barneveld), of stuur een bericht naar a href=mailto:info@sdowerktede.nl>info@sdowerktede.nl.

    Meer informatie of heeft u vragen?
    Vul het onderstaande formulier in, dan nemen wij contact met u op.