• MVO proces
  • LEAN manufacturing
  • Productie in Nederland
  • MVO proces
  • LEAN manufacturing
  • Productie in Nederland

Meubelstoffeerderij Apeldoorn

Meubelstoffeerderij voor bedrijven in Apeldoorn

Voor een aantal vooraanstaande meubelmerken in Nederland is S.D.O. Werkt verantwoordelijk voor de productie van banken en fauteuils, waarmee wij een belangrijk deel van hun collectie produceren. S.D.O. Werkt staat klaar voor alle bedrijven in Apeldoorn voor diverse soorten meubelbouw, herstoffering, en meubelrenovatie in onze meubelstoffeerderij.

Wij leveren productie- en stofferingswerk op hoog niveau en tegen een lage kostprijs. Al onze goederen voor bedrijven worden MVO geproduceerd.

Meubels stofferen S.D.O. Werkt Apeldoorn

Productie van banken en fauteuils Apeldoorn

In onze zitmeubelstoffeerderij gaat een zeer ervaren en veelzijdig team van allround stikkers en stoffeerders voor u aan het werk. Onze werknemers zijn vertrouwd met het produceren en renoveren van meubelstukken in hogere segmenten, en zeer bekwaam in het stofferen van meubels en caravan- en bootinterieurs. Onze meubelstoffeerderij staat klaar voor voor bedrijven in heel Apeldoorn, en beschikt over een grote gespecialiseerde vakkennis. Dit is terug te zien in het hoge kwaliteitsniveau van onze geproduceerde goederen en heeft al jarenlang gezorgd voor tevreden klanten.

Interesse in een van onze diensten?

Neem dan contact met ons op

Reparaties en productie in Apeldoorn

Heeft u behoefte aan reparaties of nieuwe productie van meubels voor uw bedrijf in Apeldoorn? Onze meubelstoffeerderij houdt zich bezig met beide, voor zowel seriegeproduceerde meubelen als meubelstukken op maat. Ook produceren de medewerkers van S.D.O. Werkt een deel van de collecties van enkele vooraanstaande meubelmerken in Nederland, waaronder banken en fauteuils.

In onze meubelstoffeerderij voeren wij voor bedrijven in en rond Apeldoorn diverse soorten reparaties en herstofferingen uit. U kunt hierbij denken aan mechanische of technische reparaties, maar ook om het vervangen van binnenmateriaal of om complete stofferingen. Na renovatie gaan uw meubelstukken nog jarenlang mee en oogt uw bedrijfsinterieur weer als nieuw.

Ook voor nieuwe ontwerpen

Bent u in plaats van een herstoffering op zoek naar nieuwe ontwerpen voor uw meubels in Apeldoorn? Ook dan kunt u bij onze meubelstoffeerderij terecht. De medewerkers van S.D.O. Werkt zijn ervaren, breed gespecialiseerd en gewend aan productie op het hoogste niveau. Zij zijn bekend met zowel serieproductie als met het ontwerpen van individuele meubelstukken op maat. Ons principe van lean manufacturing garandeert een efficiënte productielijn met minimale verspilling. Bovendien garandeert onze meubelstoffeerderij een hoge kwaliteit voor alle nieuwe en vernieuwde producten voor bedrijven in Apeldoorn.

Stofferen van meubels door S.D.O. Werkt Apeldoorn

Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek

Wanneer het interieur van uw bedrijf in Apeldoorn toe is aan een renovatie of herstoffering, neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. Samen kunnen we bekijken wat onze diensten voor uw bedrijf kunnen betekenen. Stuur een mail naar info@sdowerktede.nl of bel naar 0316 241 430 (Beek) of 0342 436 890 (Barneveld).

    Meer informatie of heeft u vragen?
    Vul het onderstaande formulier in, dan nemen wij contact met u op.