• MVO proces
 • LEAN manufacturing
 • Productie in Nederland
 • MVO proces
 • LEAN manufacturing
 • Productie in Nederland

Assemblage Ede

Assemblage of productie uitbesteden in Ede

Heeft uw bedrijf in Ede geen ruimte voor eigen productie, en wilt u uw assemblage of productie uitbesteden? S.D.O. Werkt is uw specialist in outsourcing van productie- en assemblagewerk. Wij verrichten machine en apparaten assemblage, kabelboom en producten assemblage, alsook machine- en apparatenbouw. Wij werken op basis van maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO), met de inzet van medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt. Wij creëren tegen een vaste lage kostprijs duurzame arbeid in Nederland.

Assemblage Ede

De Assemblagelijn van D.S.O. Werkt Ede

Onze medewerkers staan voor u klaar

Wanneer u S.D.O. Werkt kiest als outsourcing partner, staan onze 70 ervaren assemblagemedewerkers voor u klaar in Ede. Zij voorzien in al uw behoeften en assembleren complete producten of productmodules. Onze medewerkers werken op MVO basis en zijn gespecialiseerd in producten- en machine assemblage, apparaten en kabelboom assemblage en apparaten- en machinebouw. Zij assembleren vele producten voor klanten die hun assemblage en productie uitbesteden bij S.D.O. Werkt. Deze producten worden aan u op locatie in Ede geleverd.

Interesse in een van onze diensten?

Neem dan contact met ons op

Uw volledige productie of assemblage uitbesteden

Wilt u bij ons uw volledige productie of assemblage in Ede uitbesteden? Niet alleen voor outsourcing, maar ook voor de inrichting en optimalisering van uw assemblagelijn in Ede kunt u bij ons terecht. Wij specialiseren ons in repeterende assemblage, van losse modules tot machines. Wij zijn uw outsourcing partner voor:

 • Machine assemblage
 • Apparaten assemblage
 • Producten assemblage
 • Kabelboom assemblage
 • Machinebouw
 • Apparatenbouw
 • Consultancy op het gebied van procesinrichting en -verbetering

Bij S.D.O. Werkt verzorgen wij uw gehele productieproces van ontwerp tot volledige supply chain, met maximaal nettoresultaat voor onze klanten.

Onze werkwijze is lean

Zoekt u een outsourcing partner met een expertise in lean manufacturing? U kunt met een gerust hart uw assemblage of productie uitbesteding aan S.D.O. Werkt overlaten. Onze medewerkers worden ingezet op een MVO basis, en onze processen gaan uit van lean manufacturing en jobcarving. Hiermee waarborgen wij een uiterst efficiënte productielijn met betrouwbare planningen en levertijden voor onze klanten, en een minimale verspilling van mankracht, materiaal en tijd. Het productie uitbesteden van uw machinebouw of apparatenbouw in Ede levert u vele voordelen op, wanneer u kiest voor S.D.O. Werkt.

Assemblagelijn voor bedrijven Ede

Al jaren dé specialist in productie outsourcing

S.D.O. Werkt is al jaren dé specialist in productie outsourcing in Ede. Wij hebben ruim 25 jaar ervaring als consultant op het gebied van assemblage, productie-inrichting en procesverbetering. Uw productie en assemblage uitbesteden bij ons is dus een slimme keuze! Behalve de ontzorging van uw outsourcing proces bieden wij u ook onze expertise in supply chain management, (productie)logistiek en lean manufacturing. Neem voor meer informatie contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

Neem direct contact met ons op

Ook uw productie of assemblage uitbesteden in Ede? Neem direct contact met ons op om te bekijken wat onze outsourcing diensten voor uw bedrijf kunnen betekenen. U kunt ons telefonisch bereiken via 0316 241 430 (Beek) of 0342 436 890 (Barneveld), of stuur een mail naar info@sdowerktede.nl.

  Meer informatie of heeft u vragen?
  Vul het onderstaande formulier in, dan nemen wij contact met u op.