• MVO proces
 • LEAN manufacturing
 • Productie in Nederland
 • MVO proces
 • LEAN manufacturing
 • Productie in Nederland

Assemblage Doetinchem

Assemblage en productie uitbesteden in Doetinchem

Als u op zoekt bent naar een zakelijke partner waar u al uw productie en assemblage in Doetinchem kunt uitbesteden, dan kunt u bij S.D.O. Werkt terecht. Wij zijn een gespecialiseerde en betrouwbare outsourcing partner, die op basis van MVO (maatschappelijk verantwoord ondernemen) werkt.

Bij ons kunt u onder andere terecht voor machine, apparaten, producten en kabelboom assemblage en apparaten- en machinebouw in Doetinchem. Voor meer informatie over onze diensten leest u verder of neemt u direct contact met ons op.

Assemblage Doetinchem

De Assemblagelijn van D.S.O. Werkt Doetinchem

S.D.O. Werkt staat voor uw bedrijf in Doetinchem klaar

S.D.O. Werkt heeft een team van ruim 70 medewerkers. Wij werken op MVO basis, daarmee creëren wij een duurzaam werkveld met inzet van mensen met afstand tot de arbeidsmarkt. Deze zijn allemaal gespecialiseerd in machine- en apparaten assemblage, kabelboom en apparaten- en machinebouw. Bij S.D.O. Werkt streven wij altijd voor de hoogste kwaliteit.

Interesse in een van onze diensten?

Neem dan contact met ons op

Uw complete assemblage of productie uitbesteden

Bij S.D.O. Werkt kunt u niet alleen terecht voor al uw outsourcing, maar ook voor het volledig optimalisering of inrichting van uw productieprocessen in Doetinchem. Onze zeer ervaren werknemers zijn gespecialiseerd in assemblage en productie van apparaten, machines en kabelboom. Wij hebben al onze diensten voor u op een rij gezet:

 • Machine assemblage
 • Apparaten assemblage
 • Producten assemblage
 • Kabelboom assemblage
 • Machinebouw
 • Apparatenbouw
 • Consultancy m.b.t. procesinrichting en -verbetering

Assemblagelijn omgeving Doetinchem

Assemblage in Doetinchem

Voor al uw outsourcing behoeften in Doetinchem

Bij S.D.O. werkt besteden wij veel aandacht aan het hebben van betrouwbare planningen en levertijden. Wij zijn dé zakelijke partner die u nodig heeft voor al uw outsourcing behoeften in Doetinchem. Wij besteden niet alleen veel aandacht aan MVO, maar wij werken ook op basis van lean management. Hiermee zetten wij al onze productieprocessen efficiënt in, met minimale verspilling van mankracht, tijd en materiaal. Of u nu kiest voor de productie van machine- of apparatenbouw, of het uitbesteden van uw assemblage, bij ons kunt u rekenen op de hoogst haalbare kwaliteit.

Assemblagelijn voor bedrijven Doetinchem

Meer dan 25 jaar ervaring in productie en assemblage

S.D.O. Werkt is al meer dan 25 jaar als specialist in productie uitbesteding, productieverbetering, assemblage en consultancy. Daarnaast bieden wij als consultant een brede kennis op het gebied van lean manufacturing, supply chain management en (productie)logistiek. Op onze website vindt u meer informatie over al onze diensten. Heeft u behoefte aan advies? Dan kunt u gerust contact opnemen met één van de medewerkers van S.D.O. Werkt. Wij helpen u graag verder door middel van een adviesgesprek.

Neem contact op voor meer informatie

Overweegt u het laten uitbesteden van de productie en assemblage in Doetinchem? Dan neemt u contact op met S.D.O. Werkt. Heeft u eerst nog meer informatie nodig? Dan kunt u contact opnemen door te bellen naar: info@sdowerktede.nl voor meer informatie, of bel ons via 0316 241 430 (Beek) of 0342 436 890 (Barneveld). Onze enthousiaste medewerkers helpen u graag verder!

  Meer informatie of heeft u vragen?
  Vul het onderstaande formulier in, dan nemen wij contact met u op.