• MVO proces
  • LEAN manufacturing
  • Productie in Nederland
  • MVO proces
  • LEAN manufacturing
  • Productie in Nederland

SDO Werkt G-Trofee Vitesse

Een schitterende dag voor 19 gedreven G-voetbalteams. Dat vat in één zin de jaarlijks door stichting Vitesse Betrokken georganiseerde G-Trofee samen. We zijn als SDO Werkt dan ook heel trots dat we voor het eerst hoofdsponsor waren van dit prachtige evenement. Vitesse-coryfee Edward Sturing en onze directeur Dick Brons gaven het startsein van dit zonovergoten toernooi. Vol passie maar sportief, streden de teams vervolgens voor de SDO Werkt G-Trofee. Ons eigen SDO Werkt team wist daarbij de laatste wedstrijd met strafschoppen te winnen en werd daarmee derde op dit toernooi!

Samen met de mensen van Vitesse Betrokken kijken we dan ook terug op een hele mooie dag. Daarnaast hebben we er – als lid van de Business Club Vitesse-Gelredome – meteen een relatiedag van gemaakt voor onze zakelijke relaties.

Adrie Flipsen vormt samen met Dick de directie van SDO Werkt. Hij vindt het eigenlijk heel logisch dat zijn bedrijf hoofdsponsor was van het G-Trofee voetbaltoernooi van Vitesse Arnhem. ‘Het evenement past namelijk precies bij waar wij als organisatie voor staan. Concreet is dat het bieden van kansen aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, die zo enerzijds kunnen bijdragen aan de samenleving en anderzijds zichzelf kunnen ontwikkelen, zodat ze zich een nog waardevoller individu voelen’, aldus Adrie.

‘SDO Werkt is een commercieel bedrijf dat producten produceert voor derden. We hebben dus geen eigen product. Wij zijn veelal de ‘fabriek’ voor bedrijven die zich enkel op de ontwikkeling en verkoop van hun eigen product willen focussen. Deze productie voeren wij voornamelijk uit met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. We laten hiermee zien dat mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt gewoon kunnen meedoen in de maatschappij.’

    Meer informatie of heeft u vragen?
    Vul het onderstaande formulier in, dan nemen wij contact met u op.